top of page
Zoeken

Feestweekend KSA Westmalle

Wauw, wauw, waauuuw!! Wat een weekend was me dat weer. Na vele weken, wat zeg ik, maanden voorbereidingswerk was het dan eindelijk zover! KSA goes Mexican en KSA Fuif 2019. Dat het een succes was, is het minste wat we kunnen zeggen.


KSA goes Mexican

Op vrijdag zorgde de Smaakmakerij ervoor dat iedereen zijn buikje goed gevuld zat met heerlijke chili con carne of sappige tortilla’s. Daarna begonnen de Lumberjacks zich (helaas iets te lang, met dank aan de audio man) op te warmen om er nog een geweldige avond van te maken. Ondanks het stuggere publiek (typisch wij Belgen 😉) gaven ze het beste van zichzelf en zagen we toch menig wat mensen meezingen en enkele voorzichtige danspasjes bovenhalen. Het tweede bandje, Parsifari bracht verschillende eigen nummers en toonde dat ze stuk voor stuk topmuzikanten waren. Stilstaan was bij hen echt onmogelijk. Ze sloten de avond mooi af. Dat was ineens tijd voor ons om in ons bedje te kruipen zodat we er de dag erna weer tegenaan konden.


KSA Fuif 2019

Zaterdag stond iedereen van de leiding en +16 er weer om 9u om de rest van de fuif op te bouwen. We begonnen met ons eigen dorpje op te zetten. Wat kon je er allemaal terugvinden?

- 3 podia:

o Bunker: ons eigen lokaal

o Main Stage: de grote tent van 700m2

o Moose Bar: een kleinere stage waar je via een geheime wc met twee ingangen geraakte en waar alles was ingekleed volgens de kerstsfeer. Er was zelfs een sneeuwmachine aanwezig.

- Chez Maman: de tent waar je kebab, croque monsieurs en hamburgers kon eten die bereid werden door enkele super mama’s.

- Vestiare: had je het te warm, ging je gewoon even je jas afgeven bij de andere super mama’s, zodat je hem ’s nachts veilig terug kon ophalen

- Bonnenkraam


Dit jaar was er ook iets nieuw, namelijk de herbruikbare bekers. De mensen betaalden een waarborg en kregen deze op het einde van de avond terug bij het inwisselen van hun beker. Resultaat? Veel minder afval op het terrein en welgeteld 3 bekers die we nog van de grond moesten rapen. Meer dan een geslaagd initiatief dus!


Met ongeveer 1800 feestgangers was het wederom een topeditie! Wij kijken alvast uit naar het volgende feestweekend in 2020, hopelijk jullie ook!0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page