top of page
Zoeken

Startdag 2019!

Schip ahoy piraten!


Wat een dag was de start van het nieuwe KSA-jaar. Een schijnende zon, lachende gezichtjes en een grote portie goesting in een nieuwe activiteit. Al vanaf het moment dat het veld betreden werd, waande je je in de piratenwereld. Een groot schip was gestrand op het veld voor de KSA-lokalen en ja kon overal piraten zien.

Zoals gewoonlijk begon de namiddag met een toneeltje waarbij deze keer Coco op zoek ging naar een grote goudschat. Dit kon hij niet alleen en hij schakelde de hulp in van de leden om hem te helpen. Tijdens de activiteit ging elke ban op zijn eigen manier op zoek naar zijn sleutel van de schat zodat op het einde deze geopend kon worden. Wanneer het einde naderde, was het spanning alom. Zouden ze de schat open krijgen en zo ja, wat zou er dan in zitten? Dankzij de hulp van alle KSA’ers heeft kapitein Coco zijn schat open gekregen met een geweldige verrassing. IJSJES!! Dit was zeker welkom en ging vlotjes binnen op zo’n zonnige dag.

Wanneer de ouders hun kinderen terug kwamen ophalen, konden ze nog genieten van een koude cola of een fris pintje. Terwijl ze een babbeltje konden doen met de leiding of met elkaar, leefden de kinderen zich uit op het springkasteel. Na de verfrissing konden de kinderen naar huis gaan met een voldaan gevoel terwijl ze hun ouders honderduit vertelden over het spel dat ze gespeeld hadden. Een geslaagde dag was het zeker en vast!


Op naar een nieuw KSA-avontuur!0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page